Spatii comerciale de inchiriat Sibiu

61 spatii comerciale de inchiriat Sibiu am gasit

Ordoneaza dupa
400€
Sibiu, Turnisor
1 Camera 1 Baie 150 m2 Parter / 1
Doresti sa iti deschizi o afacere de familie? TABOO Imobiliare vine in ajutorul tau cu acest spatiu comercial de inchiriat din zona Turnisor, Sibiu. Situat la parter, intr-o cladire din zona Turnisor, acest spatiu comercial este cea mai buna alegere pentru o afacere de succes. Cladirea in care se..
DETALII
380€
Sibiu, Lazaret
1 Camera 1 Baie 80 m2 Etaj 1 / 1
Spatiu comercial de inchiriat, la etajul 1, in Sibiu, zona Lazaret, cu o suprafata utila de 80 mp compartimentat intr-o camera open-space. Constructia in care este situat spatiul a fost construita in anul 2000, iar ultimele investitii in renovarea si modernizarea acestuia au fost facute in anul 20..
DETALII
600€
Sibiu, Centrul Istoric
2 Camere 1 Baie 40 m2 Parter / 2
Esti in cautarea unui spatiu comercial sau spatiu de birou cat mai aproape de Centrul Istoric? Atunci trebuie sa fii atent la acest anunt. Spatiu comercial de 40 mp, compus din doua incaperi, baie si camera tehnica de inchiriat.  Spatiul se preda la cheie, nemobilat si neutilat, fiind disponi..
DETALII
500€
Sibiu, Sub Arini
2 Camere 1 Baie 46 m2 Parter / 4
Esti in cautarea unui spatiu de inchiriat pentru intr-o zona premium? Situat in zona Sub Arini si cu trafic pietonal intens aceasta este alegerea ideala! Apartamentul are un hol de acces generos din care se face trecerea catre cele doua incaperi, de asemenea regasim o b..
DETALII
5.320€
Sibiu, Turnisor
10 Camere 2 Bai 266 m2 Parter / 1
Vad comercial excelent de unde este imposibil ca magazinul tau sa nu fie vazut. Spatiu comercial de inchiriat intr-un imobil cu regim mic de inaltime (parter si 1 etaj). Suprafata utila este de 266 mp si este compus din 10 camere mari si luminoase, cate o baie pe nivel, locuri de..
DETALII
300€
Sibiu, Selimbar
2 Camere 1 Baie 55 m2 Demisol / 1
Cauti un spatiu comercial unde sa iti desfasori afacerea cu intrare direct din strada? Atunci l-ai gasit! Situat la demisol intr-o cladire din zona Selimbar, acest spatiu comercial cu 2 camere este alegerea perfecta pentru cabinete medicale, cabinete de avocatura sau magazine de..
DETALII
1.620€ + TVA
Sibiu, Doamna Stanca
2 Camere 2 Bai 90 m2 Parter / 7
Spatiul comercial de inchiriat situat intr-o zona foarte accesibila, atat pietonal cat si auto si are suprafata utila de 90 mp. Daca doresti sa deschizi un magazin de produse, un cabinet medical sau orice ai tu nevoie, acest spatiu comercial este alegerea potrivit..
DETALII
2.000€
Sibiu, Turnisor
3 Camere 2 Bai 300 m2 Demisol / 4
Daca doriti sa deschideti un afterschool, aceasta este locatia perfecta pentru dumneavoastra, foarte important fiind faptul ca el se inchiriaza exact asa cum il vedeti in poze, mobilat si utilat complet, plin de jucarii, masute, trambuline si altele, pe scurt o sa puteti da drumul business-ului dumn..
DETALII
5.500€
Sibiu, Industrial Vest
1 Camera 1 Baie 712 m2 Parter / 1
Un spatiu generos de 712 mp utili dispus pe 2 nivele, situat in zona Industriala Vest. Daca esti interesat de un spatiu ceva mai mic, spatiul total se poate compartimenta. Incalzirea acestuia se realizeaza prin centrala proprie, calorifere. Spatiul este situat in zona Industriala Vest a Sibiului (..
DETALII
6.499€
Sibiu, Industrial Vest
1 Camera 1 Baie 1150 m2 Parter / 1
Va prezentam un spatiu comercial generos de inchiriat cu o suprafata de 1150 mp utili dispus pe 2 nivele, situat in zona Industriala Vest (Turnisor) Sibiu. Cladirea are o amprenta la sol de 1077 mp construiti, parterul dispunand de 900 mp utili din care 500 mp spatiu liber de prezentare - desfacere...
DETALII
5.000€
Sibiu, Central
19 Camere 13 Bai 1191 m2 Etaj 1 / 1 Decomandat
Vrei sa investesti in piata imobiliara din Sibiu si sa obtii profit intr-un timp scurt? Esti in cautare de spatiu comercial sau de birouri pentru afacerea ta? Avem solutia pentru toate dorintele enumerate mai sus in Sibiu: Pensiune cu 19 camere si 13 bai de inchiriat in Sibiu zona Centrala. Benefi..
DETALII
1.750€
Sibiu, Valea Aurie
4 Camere 1 Baie 120 m2 Parter
Vrei sa deschizi o afacere de familie dar nu ai gasit locatia perfecta? Iti propun acest spatiu comercial de inchiriat din zona Valea Aurie din Sibiu. Spatiul este ideal pentru showroom, frizerie, salon de infrumusetare, birouri, sala de jocuri si alte activitati in industria ospitalitatii si nu..
DETALII
990€
Sibiu, Industrial Vest
4 Camere 1 Baie 263 m2 Parter
Spatiu comercial amplasat in Cristian, Sibiu, la nici 5 minute de mers cu masina de Aeroportul International din Sibiu, la casa si a fost renovat complet in anul 2020. Zona in care se afla acest spatiu este de interes turistic ridicat, dar este foarte importanta rapiditatea cu care..
DETALII
500€
Sibiu, Centrul Istoric
4 Camere 1 Baie 100 m2 Etaj 2 / 2 Decomandat
Inchiriaza acum un spatiu de birouri , central in Sibiu situat  pe Nicolae Balcescu cu o suprafata utila de 100mp , si una construita de 120mp intr-o cladire istorica , la etajul 2 intr-un imobil cu regimul de inaltime&nbs..
DETALII
750€
Sibiu, Sub Arini
3 Camere 2 Bai 81 m2 Etaj 1 / 2 Decomandat
Spatiu comercial cu 3 camere si 2 bai de inchiriat in Sibiu zona Sub Arini, pretabil pentru spatiu comercial. Proprietarul este de acord cu reamenajarea spatiului pentru indeplinirea nevoilor dumneavoastra, avand posibilitatea sa fie partial mobilat, mobilat complet sau nemobilat..
DETALII
1.490€ + TVA
Sibiu, Piata Cluj
1 Camera 1 Baie 174 m2 Parter / 3
Comision 0 %!! Situat la parter, intr-o cladire cu vizibilitate crescuta, acest spatiu comercial cu o camera open space este alegerea perfecta pentru cabinete medicale, magazine de prezentare si multe altele. Cladirea in care se afla amplasat acest spatiu..
DETALII
1.500€
Sibiu, Turnisor
3 Camere 1 Baie 170 m2 Parter
COMISION 0% pentru chirias, pentru acest spatiu comercial de 170 mp, situat pe strada Ogorului numarul 38, langa magazinul ”La doi pasi”.  Spatiul este ideal pentru o pizzerie, brutarie sau alte activitati care necesita productie, dar in acelasi timp poate f..
DETALII
800€
Sibiu, Turnisor
1 Camera 1 Baie 60 m2 Parter / 4
COMISION 0! Daca te-ai gandit sa incepi cariera de antreprenor si esti deja satul sa muncesti pentru altii, atunci aceasta afacere la cheie poate fi oportunitatea ideala pentru familia ta.  Magazin ”La doi pasi” de inchiriat la cheie, in cartierul Turnisor din Sibi..
DETALII
4.000€
Sibiu, Terezian
19 Camere 10 Bai 550 m2
COMISION 0!  Spatiu comercial (toata cladirea) de inchiriat situat pe strada Tiglari nr. 41, cu o suprafata utila de 550 mp, cu un teren de 370 mp,  compartimentarea proprietatii fiind gandita pentru o clinică medicala, insa de asemenea se pot desfasura si alte activitati comercial..
DETALII
600€
Sibiu, Turnisor
6 Camere 1 Baie 105 m2 Parter
Esti la inceput de drum si cauti un spatiu comercial de inchiriat in Sibiu? TABOO Imobiliare iti propune acest spatiu comercial de inchiriat in zona Turnisor din Sibiu. Situat la parter, acest spatiu comercial cu 6 camere este alegerea perfecta pentru macelarie, fast food, magazin alimentar. Cl..
DETALII
1.000€
Sibiu, Orasul de Jos
1 Camera 1 Baie 34 m2 Parter / 1
Esti la inceput de drum si doresti sa iti deschizi un business? Ai nevoie de un spatiu comercial cu vad, aproape de Centrul Istoric? Acest spatiu comercial de inchiriat este situat intr-o zona foarte accesibila, atat pietonal cat si auto&nb..
DETALII