TABOO Imobiliare singura agentie din Sibiu premiata la Gala Profesionistilor in Imobiliare 2018

Munca depusa de-a lungul anului 2017 de catre TABOO Imobiliare nu a ramas fara rezultat, iar in cadrul celui mai mare eveniment imobiliar din tara, agentia din Sibiu a fost singura care a reusit sa urce pe podium.  “Premiul pentru eficienta in online” a fost acordat celor de la TABOO Imobiliare si asta datorita modului in care au reusit sa inoveze piata imobiliara din Sibu prin prezenta si dezvoltarea continua a serviciilor oferite.

“Oferim acest premiu special unei agentii care a dezvoltat instrumente de lucru prin care a reusit sa depaseasca performantele multor veterani in online din domeniul imobiliar”, au declarant organizatorii celei de-a treia editie a Clubului Profesionistilor in Imobiliare in momentul in care au decernat premiul pentru agentia TABOO Imobiliare.
Evenimentul a avut loc la Bucuresti si s-a intins pe durata a doua zile, fiind incheiat cu festivitatea de premiere, eveniment in cadrul caruia au fost rasplatite pentru rezultatele din 2017 cele mai merituoase agentii imobiliare din tara.

Lucian Oana: “Obiectivul principal al agentiei il reprezinta abordarea in mod profesional a cerintelor clientilor”.
Compania TABOO Imobiliare este infiintata din anul 2012 de catre managerul Lucian Oana, acesta sesizand lipsa de profesionalism din domeniu a decis sa puna bazele celei care avea sa devina dupa sase ani de munca, cea mai mare agentie imobiliara din Sibiu.
“Misiunea echipei TABOO imobiliare este de a oferi intotdeauna informatii pertinente si noutati despre tot ce se poate cumpara sau inchiria la cele mai mici preturi ( direct de la proprietari sau dezvoltatori ) si sa ofere toata gama de tranzactii imobiliare. Obiectivul principal al agentiei il reprezinta abordarea in mod profesional a cerintelor clientilor. Ne axam in continuu asupra necesitatilor acestora si incercam sa dezvoltam relatia creata, iar de multe ori clientii agentilor devin prieteni. Ceea ce pot spune in acest moment este faptul ca experienta practica acumulata pana in prezent combinata cu imbunatatirea permanenta a cunostintelor pietei actuale, ne ajuta sa va oferim informatiile de care aveti nevoie in domeniul imobiliar”, a punctat Lucian Oana, managerul agentiei Taboo Imobiliare.

In prezent TABOO Imobiliare are o echipa care cuprinde 25 de profesionisti in imobiliare, avand birouri in Sibiu si Sebes, iar in viitorul apropiat agentia se va extinde si la Brasov, respectand si in piata brasoveana principiile bine puse la punct in cei sase ani de existenta.