Tamplaria PVC potrivita pentru casa ta din Sibiu

Helios Sibiu – echipa care te ajuta sa iti alegi tamplaria potrivita pentru casa ta!

Helios Sibiu este distribuitor al produselor de tâmplărie termoizolantă Helios în Sibiu inca din 2010, ulterior extinzându-și activitatea și în Curtea de Arges. Compania comercializeaza întreaga gamă de tamplarie atat din PVC cat si din aluminiu, de la ferestre si usi pana la culisante pentru iesirile pe terase sau in gradina.

Datorită garanției de 10 ani la ferestrele marca Helios din gama Confort 76, Confort 76 Plus, Elegant 76, Elegant 76 Premium, Performant 88 și Performant 88 Premium, grija unor noi investiții suplimentare sau a cheltuielilor pentru reparații nu va exista. Ferestrele sunt fabricate din profil german de înaltă calitate, cu o feronerie garantată la 20.000 de cicluri de utilizare și folii speciale multistrat care protejeaza profilele de zgarieturi sau decolorari datorate soarelui.

Tamplaria distribuita de ADS este certificata si are caracteristicile cerute pentru construirea caselor in standard nZEB. Astfel ca produsele respecta cerintele legislative si vin cu un coeficient de izolatie termica Uw intre 1,1 si 0,8 W/(mp2K).

Ca valoare adăugată, echipa Helios Sibiu este pregătită să ofere consultanță clienților pentru alegerea produselor potivite în funcție de nevoile locuinței și a proprietarilor. Clientii pot beneficia de analize complexe in softuri de specialitate pentru alegerea tamplariei si a tipului de montaj care sa le oferei casei lor eficienta termica dorita, luand in conisderare anvelopa constructiva a cladirii. Echipa de montaj a beneficiat de cursuri de pregătire specializate, concentrate atât pe tehnici de montaj profesionale, cât și pe abilitățile necesare pentru montajele în precadre. 

Din portofoliul de lucrari din acest an, Helios Sibiu va propune cateva idei ca inspiratie:

Vila din Sibiu pentru care proprietarii au ales fereastre Performant 88 în două nuanțe, gri antracit la exterior și alb la interior. Pachetul de sticla este cu 3 foi și are o grosime substantiala de 52 mm asigurand astfel liniste in interiorul casei si o buna izolatie termica. Roletele aplicate ce accesorizeaza ferestrele sunt automatizate si vin sa completeze beneficiile ferestrelor cu intimitate si reducerea caldurii in interior. Montajul profesional a fost realizat cu folii anticondens și spumă elastică. 

Familia din Curtea de Arges ce se bucura de aceasta frumoasa casa, a ales tot ferestre Performant 88 cu pachet de sticla special 4Anotimpuri, ușa exterioară Performat 88, cu mâner spațial, panel lipit și luminatoare iar pentru ieșirea pe terasa s-a ales culisanta Robust 88. Intreaga locuinta este echipa cu tamplarie pe sitem de 88 mm pentru ca acesta ofera stabilitate, rezistenta si  proprietăți excelente de economisire a energiei.

Casa din Sibiu din aceasta imagina are ferestre bi-colore gri antracit in exterior si alb interior, din gama Performant 88  cu pachet de sticlă cu control solar 4Anotimpuri. Au fost sfatuiti sa opteze pentru acest tip de sticla pentru ca locuinta se afla in soare in mare parte a zilei si aceasta ecranează razele infraroșii și pe cele UV si respinge considerabil excesul de lumină solară. 

Iata cateva pareri ale clientilor despre colaborarea cu echipa Helios Sibiu:

„Recomand HELIOS Sibiu cu toată încrederea, de la profesionalismul personalului în privința detalierii produselor/ oferirii soluției tehnice optime pentru fiecare lucrare în parte, promptitudine, și până la calitatea produselor comercializate, rezultatul final fiind WOOOW”- Simina Ionașcu

„Rapiditate. Seriozitate. Calitate. Profesionalism. Asistența în alegerea celei mai bune soluții pentru casă în funcție de buget și de necesități! Acestea sunt doar câteva din calitățile pe care le-am găsit la firma Helios!  Băieții de la montaj sunt foarte profi și cu bun simț!”- Adi Cantu

„Profesionalism, punctualitate și oameni deosebiți în această companie. Felicitari!!!”- Cabinet Veterinar FIA VET

„Geamuri de calitate superioară. Montaj profesional. Echipă atentă la detalii. Am avut o experiență plăcută comandând tâmplăria casei de la Helios Sibiu.”- Gheorge Cucos

Pentru oferte și consultanță, puteți să îi vizitați la:

Adresa: Sibiu, Calea Dumbrăvii 137A;

E-mail: adriana.apostu@bdm.ro

Telefon: 0756 021 810