Aceasta proprietate a fost deja vanduta! Pentru oferte similare contactati agentul
77.799€

Apartament decomandat 3 camere 92 mp cu balcon zona Mihai Viteazul

Sibiu, Mihai Viteazul P17532
3 cam Mansarda/4 92 mp Decomandat

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

Acest apartament de vanzare cu 3 camere decomandate in Sibiu este o oaza de confort si eleganta, amplasat intr-o zona deosebita a orasului, Mihai Viteazul. Cu o suprafata utila de 92 mp si o suprafata construita de 113 mp, apartamentul se bucura de o pozitie privilegiata, fiind situat la mansarda intr-un imobil cu 4 etaje, oferind o priveliste minunata asupra orasului.

Compartimentarea decomandata si inteligent realizata a apartamentului face ca acesta sa fie perfect pentru a satisface toate nevoile si dorintele viitorilor proprietari. Pe primul nivel se afla livingul generos, o baie moderna si o bucatarie spatioasa, complet mobilata si partial utilata, care se deschide catre un balcon de 3 mp, perfect pentru a savura o cafea dimineata sau a admira apusurile spectaculoase de la inaltime.

Al doilea nivel al apartamentului cuprinde doua dormitoare elegante, o baie finisata cu materiale de calitate superioara si o debara, oferind suficient spatiu de depozitare pentru a pastra toate lucrurile organizate si la indemana.

In plus, apartamentul dispune de un pod de depozitare cu acces direct din interiorul locuintei, pentru a depozita obiecte de sezon sau alte lucruri de care nu aveti nevoie in mod regulat.

Imobilul in care se afla apartamentul este construit pe structura de caramida, renovat in anul 2020, fiind dotat cu centrala proprie si calorifere pentru incalzirea locuintei in perioada rece a anului.

Finisajele interioare de calitate superioara, cu pereti vopsiti cu vopsea lavabila si faianta eleganta, podele de parchet si gresie de cea mai buna calitate, geamuri din lemn si termopan, si usi interioare celulare, imbina confortul cu eleganta, creand o atmosfera relaxanta si placuta in intreaga locuinta.

Apartamentul dispune de toate utilitatile necesare, cum ar fi curent electric, apa, canalizare, gaz, catv si fibra optica, si este contorizat separat pentru fiecare utilitate. Blocul in care se afla apartamentul beneficiaza de un acoperis bine intretinut si izolatii exterioare, asigurand un mediu confortabil si placut in orice moment al anului.

In concluzie, acest apartament de vanzare in Sibiu este locuinta ideala pentru oricine cauta o combinatie intre confort, eleganta si functionalitate, amplasat intr-o zona centrala si bine conectata la toate facilitatile si serviciile necesare pentru un stil de viata modern si activ.

Cod oferta / id: P17532

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Citește mai mult

Caracteristici

  • Nr. camere:3
  • Suprafata utila:92 mp
  • Etaj:Mansarda
  • Compartimentare:Decomandat
  • Tip imobil:Bloc
  • Regim inaltime:P+4+M
  • Nr. bai:2
  • S. construita:113 mp
  • Confort:1
  • Nr. bucatarii:1
  • Nr. balcoane:1
  • An constructie:2008
  • An renovare:2020
  • Structura:Caramida
  • Orientare:Nord-Vest
Mai multe caracteristici
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
CATV
Fibra optica
Centrala proprie
Calorifere
Exterior
Vopsea lavabila
Faianta
Parchet
Gresie
Finisat
Lemn
Metal
Celulare
Wc serviciu
Debara
Mobilata
Partial utilata
Apometre
Contor gaz
Complet
Acoperis
Mai multe specificații
Catalin Costea
Broker Imobiliar
0785.822.822

Ati vizualizat anuntul: Apartament decomandat 3 camere 92 mp cu balcon zona Mihai Viteazul

Catalin Costea
Broker Imobiliar
Trimite acum link-ul unui prieten pe
imagine contact Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Apartamente de vânzare Sibiu Apartamente de vânzare Sibiu zona Mihai Viteazul Apartamente 3 camere de vânzare Sibiu Apartamente 3 camere de vânzare Sibiu zona Mihai Viteazul