60.000€

Teren cu utilitati si autorizatie de constructie in zona Gusterita

Sibiu, Gusterita 391 P21026
217 mp

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

Oportunitate unica de achizitie a unui teren situat in zona Gusterita din Sibiu, ideal pentru construirea casei visurilor tale. Acest teren are o suprafata de 217 mp si o deschidere de 13 metri la drum, oferindu-ti posibilitatea de a realiza o constructie spatioasa si bine structurata. Terenul va dispune de toate utilitatile necesare, inclusiv apa, curent, gaz si canalizare, facilitand astfel demararea imediata a lucrarilor de constructie. In plus, vei beneficia de un proiect pentru o casa moderna, structurata pe parter, etaj si etaj retras, cu o suprafata utila de 112 mp, gandit sa imbine confortul cu functionalitatea.
Amprenta casei la sol va fi de 65 mp astfel o sa beneficieze de 152 mp teren liber, unde se vor amenaja locuri de parcare si o curte generoasa.

Zona in care este amplasat terenul este extrem de linistita, perfecta pentru cei care doresc sa scape de agitatia urbana si sa se bucure de un mediu relaxant. Viitorul complex rezidential va include doar case si va dispune de un drum privat, asigurand astfel intimitatea si siguranta rezidentilor. Aceasta locatie ofera un mediu prietenos si comunitar, ideal pentru familii sau pentru cei care doresc un spatiu de locuit intr-o zona exclusivista. Nu rata aceasta ocazie de a achizitiona un teren intr-o locatie deosebita, unde poti construi casa perfecta pentru tine si familia ta.

Cod oferta / id: P21026

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Citește mai mult

Caracteristici

  • S. teren:217 mp
  • Front stradal:13 m
  • Nr. fronturi:1
  • Clasificare teren:Intravilan
  • Regim inaltime:P+1
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
CATV
Acces internet
Fibra optica
Razvan Calin
Broker Imobiliar
0785.822.822

Ati vizualizat anuntul: Teren cu utilitati si autorizatie de constructie in zona Gusterita

Razvan Calin
Broker Imobiliar
Trimite acum link-ul unui prieten pe
imagine contact Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Terenuri de vânzare Sibiu Terenuri de vânzare Sibiu zona Gusterita