Comision 0% Exclusivitate 135.000€

Teren intravilan 1256 mp parcelabil cu utilitati parcela PUZ aprobat

Cisnadie P20227
1256 mp

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

De vanzare un teren frumos cu o suprafata de 1256 mp amplasat intr-o zona de case noi, in zona Sala Polivalenta Cisnadie. Terenul are PUZ aprobat si are 2 bransamente de curent, 2 canalizari si 2 bransamente de apa. Frontul stradal este de 30 m si permite parcelarea rezultand 2 parcele conectate fiecare la curent apa si canalizare. Gazul este la 5 m distanta.

Latimea terenului este de 30 m iar lungimea de 42 m. Strada este pietruita si are iluminat stradal. Terenul este imprejmuit cu gard de plasa. Regimul de inaltime in zona este mic iar din acest motiv in jur s-a pastrat panorama. Zona este reglementata din punct de vedere urbanistic in sensul ca drumurile sunt rezolvate la fel si utilitatile si iluminatul stradal.Toate sunt private.

Terenul se adreseaza celor care vor sa construiasca in viitorul apropiat deoarece acest teren cu puz aprobat si utilitati pe parcela este o oportunitate. Daca nu ai nevoie de o asa suprafata mare atunci dupa achizitionare poti parcela si revinde o parcela conectata deja la utilitati.

Cod oferta / id: P20227

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Citește mai mult

Caracteristici

  • S. teren:1256 mp
  • Front stradal:30 m
  • Nr. fronturi:1
  • Clasificare teren:Intravilan
  • Regim inaltime:P
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
Elena Cuceu
Broker Imobiliar
0785.822.822

Ati vizualizat anuntul: Teren intravilan 1256 mp parcelabil cu utilitati parcela PUZ aprobat

Elena Cuceu
Broker Imobiliar
Trimite acum link-ul unui prieten pe
imagine contact Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Terenuri de vânzare Cisnadie