255.000€ + TVA

Penthouse 3 camere 273 mp proiect unic de vanzare Doamna Stanca Sibiu

Sibiu, Doamna Stanca P17468
3 cam Etaj 17/16 244 mp Decomandat

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

Penthouse de vanzare 273 mp totali in Sibiu, un proiect unic in zona rezidentiala de langa Shopping City Mall Selimbar, zona cu o maxima dezvoltare imobiliara si o adevarata panorama oferita de apartament de la o distanta de aproximativ 50 metri inaltime spre oras si munte unde vom gasi rasaritul si apusul soarelui demn de pus in rama.

Mie mi se pare ca apartamentul nu ar mai avea nevoie de descriere, fapt care pozele pot vorbi de la sine.
Apartamentul se afla printre cele 3 proprietati unice amplasate intr-un bloc construit in anul 2017, izolat termic si cu acces la lift privat.
Este singurul proiect dezvoltat in orasul Sibiu la aceasta inaltime ( 50 m inaltime ), si este pretabil pentru persoanele care atunci cand isi cauta o locuinta, au printre criteriile de cautare si achizitie mai mult decat metri patrati utili, acele persoane care cauta un concept de locuire nu doar un simplu spatiu de locuit.

Aspectul si vibe-ul proprietatii a fost gandit si optimizat pana la cele mai mici detalii, astfel incat sa te poti bucura de fiecare spatiu din acest apartament.

Ultrafinisat, mobilat si utilat, apartamentul ne ofera o suprafata utila de 244,18 mp desfasurata astfel: hol la intrare de 13,41 mp, living de 63,25 mp, bucatarie de 34 mp, 2 dormitoare de 29,87 mp respectiv 18,84 mp, grup sanitar de 13,00 mp, grup sanitar de servici de 6,21 mp, dressing de 10,61 mp si 2 terase cu suprafata de 55 mp.
Finisajele, mobilierul si electrocasnicele au fost selectate si alese cu foarte multa atentie si de cea mai buna calitate. Incalzirea locuintei facandu-se prin centrala proprie cu sistem de incalzire in pardoseala impartit pe zone separate.
Din fericire suntem cu totii diferiti, iar fiecare din noi cu propria viziune ne amenajam si ne cream locuinta potrivita pentru a raspunde cat mai bine nevoilor proprii.

Astazi functioneaza excelent pentru o familie, dar maine.... cine stie poate fi randul tau sa iti pui amprenta pe unul din cele mai deosebite apartamente de pe piata rezidentiala.

Cod oferta / id: P17468

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Citește mai mult

Caracteristici

  • Nr. camere:3
  • Suprafata utila:244 mp
  • Etaj:Etaj 17
  • Compartimentare:Decomandat
  • Tip imobil:Bloc
  • Regim inaltime:S+P+16
  • Nr. bai:2
  • S. construita:348 mp
  • Confort:1
  • Nr. bucatarii:1
  • Nr. parcari:1
  • An constructie:2015
  • Structura:Beton
  • Orientare:Sud-Est
Mai multe caracteristici
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
CATV
Fibra optica
Centrala proprie
Incalzire pardoseala
Aer conditionat
Exterior
Bloc izolat termic
Vopsea lavabila
Faianta
Parchet
Gresie
PVC
Metal
Lemn
Terasa
Wc serviciu
Dressing
Mobilata
Utilata
Apometre
Contor gaz
Complet
Interfon
Lift
Mai multe specificații
Elena Cuceu
Broker Imobiliar
0785.822.822

Ati vizualizat anuntul: Penthouse 3 camere 273 mp proiect unic de vanzare Doamna Stanca Sibiu

Elena Cuceu
Broker Imobiliar
Trimite acum link-ul unui prieten pe
imagine contact Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Apartamente de vânzare Sibiu Apartamente de vânzare Sibiu zona Doamna Stanca Apartamente 3 camere de vânzare Sibiu Apartamente 3 camere de vânzare Sibiu zona Doamna Stanca