Cetățenii din Sibiu pot raporta Poliției cazurile care nu respectă regulile COVID-19 direct pe Whatsapp

Cetățenii din Sibiu pot raporta Poliției cazurile care nu respectă regulile COVID-19 direct pe Whatsapp

Cetățenii din Sibiu au posibilitatea de a opri răspândirea virusului SARS-Cov-2,  raportând direct pe Whatsapp, Poliției, cazurile care nu respectă regulile impuse de autorități referitoare la măsurile de prevenție COVID-19 pe perioada de alertă.

Pentru a menține siguranța cât mai precisă asupra situației curente, a răspândirii virusului SARS-CoV-2 și a stării de alertă,

MAI a pus la dispoziția cetățenilor un număr de telefon

operaționalizat care este valabil pe teritoriul întregii țări. 

La acest număr de telefon, locuitorii din Sibiu dar și din restul județelor pot raporta acele cazuri, în afara case de vânzare Sibiu, mai precis din spațiile publice care nu respectă măsurile impuse de autorități referitoare la distanțarea socială sau purtarea măștii de protecție.

 

Cetățenii din Sibiu pot raporta Poliției pe Whatsapp

 

Orice persoană care a ieșit din apartamentele din Sibiu poate semnala cazuri în care nu se poartă masca de protecție sau nu se păstrează distanța impusă, având posibilitatea de a trimite inclusiv poze cu aceste cazuri sau chiar locația unde acestea au fost observate.

Aceaste raportări vor ajunge la cel mai apropiat echipaj din zona menționată.

Numărul de telefon la care se pot face sesizările este 0755 021 218, un număr valabil pe tot teritoriul României și este un serviciu complementar numărului TELVERDE.

 

Cetățenii din Sibiu pot raporta Poliției pe Whatsapp nereguli

 

Conștientizarea siguranței sociale ar trebui să aparțină tuturor cetățenilor iar cazurile în care acestea nu sunt respectate ar trebui semnalate.

Este vorba de siguranța noastră a tuturor, iar Poliția Română a pus la îndemână un instrument prin care putem cu toții contribui la stoparea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Chiar dacă controalele Poliției pentru respectarea măsurilor au luat amploare în Sibiu pe perioada stării de alertă, spiritul de responsabilitate socială al cetățenilor este bine venit, prin sesizarea cazurilor care nu respectă măsurile impuse. 

În același timp este indicat să rămânem cât mai mult timp posibil în spațiul propriu din imobiliare Sibiu, pentru a ne menține protejați în această perioadă și a nu ne expune prea mult riscului contaminării existent în afara locuințelor noastre. Atunci când totuși trebuie să ieșim din apartamente de vânzare Sibiu  este important să păstrăm măsurile de siguranță impuse de autorități.

politia din Sibiu in actiune

 

Sursa informațiilor:  oradesibiu.ro