Blog Imobiliar, Stiri Imobiliare Sibiu, Noutati imobiliare pagina 2

Pe acest blog imobiliar, Agentia imobiliara Taboo posteaza periodic articole cu cele mai noi informatii si stiri de pe piata imobiliara din Sibiu si din alte localitati, pentru a fi mereu la curent cu noutatile aparute, ultimele tendinte in materie de design, sfaturi practice pentru casa cat si informatii utile si recomandari despre vanzari, cumparari si inchirieri de case, apartamente, spatii, etc. 

30Oct

Vrei să îți cumperi o proprietate? Iată câteva trip&tricks pe care este bine să le aplici înainte.

Atunci când îți cauți o proprietate, este esențial să-ți definești clar preferințele și necesitățile, să evaluezi bugetul disponibil și să te gândești la viitor, să analizezi cu atenție toate aspectele legate de locație, construcție și cheltuieli, să nu te limitezi la standardele trecutului și să consulți un agent imobiliar profesionist pentru a te ghida în procesul de achiziție. Timpul nu stă în loc, deci fii decis și prompt în luarea deciziilor pentru a nu rata oportunități importante.

20Oct

Decorul casei de Halloween. Înfricoșător sau magic?

Halloween-ul se apropie și cu toate că această sărbătoare este împumutată, ca și concept are la bază tot o punte de legătură cu lumea nevăzută.

15Oct

Parcul din Piața Cluj Sibiu reamenajat. Un loc pentru relaxare și joacă complex și modern în Sibiu.

Toamna cu zile încă calde, ne încântă cu temperaturi numai bune pentru activități în aer liber. Parcul din zona Piața Cluj din Sibiu a fost reamenajat și modernizat ca spațiu pentru relaxare pentru cei mari și joacă pentru cei mici.

06Oct

Toamnă cu provizii bogate. Mai avem nevoie de cămară?

Ne aducem cu toții aminte de deliciile din copilărie, de zacusca gustoasă, de dulcețurile pregătite din fructe culese chiar de noi sau de murăturile cu gust autentic pe care le savurăm iarna.

19Sep

Cum îți pregătești proprietatea pentru vânzare? Sfaturi utile pentru un succes rapid.

Cu toții suntem de acord că prima impresie contează foarte mult și că vizualul este extrem de important în procesul de achiziție.

05Sep

Cum să faci din dormitorul tău, un loc echilbrat și liniștit în 10 pași.

Dormitorul trebuie să fie expresia personalității tale, un loc în care să te simți așa cum ești dincolo de agitația fiecărei zi.

11Aug

Zile toride de vară. Află 5 trucuri pentru a-ți răcori locuința fără aer condiționat.

În zilele toride de vară suntem în căutarea locurilor cât mai răcoroase. Cum putem menține o temperatură suportabilă în locuința noastră fără a ne folosi de aerul condiționat?

05Jul

Stilul mediteranean. Cum aducem atmosfera mediteraneană la noi în casă?

Zilele caniculare de vară ne duc cu gândul la vacanță, la plajă, la Marea Mediterană. Sentimentul pe care locuințele de pe plajele mediteraneene ți-l oferă, pare că nu-l găsești oriunde. Ei bine, află că, folosind aceste trucuri decorative, casa ta poate avea aspectul locuințelor de la Marea Mediterană.

21Jun

N-ai fi crezut că există. 10 case incredibile din jurul lumii.

Imaginația designerilor și arhitecților nu are limită când vorbim despre crearea unor case cu aspecte extraordinare. Cu toate că par ireale, aceste case sunt locuibile iar unele dintre ele sunt chiar de vânzare. Iată câteva dintre cele mai spectaculoase case din lume.

18Jun

Zile de vară în curte. Cum ne ferim de țânțari și muște?

În zilele frumoase de vară ne dorim să petrecem cât mai mult timp cu putință în aer liber. Ne amenajăm în curtea casei locuri în care să ne relaxăm sau să ne bucurăm de o mâncare delicioasă cu cei dragi. Dar cum scăpăm de micii musafiri nepoftiți: țânțarii și muștele?

14Jun

10 pași simpli pentru revitalizarea bucătăriei fără renovare

Renovarea unei bucătării sau achiziția unui mobilier complet nou poate costa destul de mult dar există câteva lucruri mai puțin costisitoare pe care le puteți face pentru a-i da un aer cu totul proaspăt bucătăriei dumneavoastră.

04Jun

Balconul – zona de liniște si relaxare, a casei tale. Ce decorațiuni alegem?

Tendința de a ține pasul cu tot ce se întâmplă în jurul nostru, ne ține de multe ori încordați. În momentul în care pășim în casa noastră, tot ce ne dorim este să ne relaxăm. Balconul apartamentului dumneavoastră, poate deveni acel loc retras, feeric și personal al locuinței dumneavoastră.